El Venedor garanteix als seus clients la possibilitat d'anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l'anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posat a disposició del transportista per al seu enviament. 

El termini de retractació que la llei atorga al consumidor per retornar la teva comanda si no està satisfet és de 14 dies naturals des del dia en què el client rebis la teva comanda. 
Si el consumidor desitja tornar la seva comanda haurà de notificar per escrit a ramon@3dtraca.com indicant el codi de la compra. A partir d'aquest moment, el venedor es posarà en contacte amb el client per a realitzar els tràmits necessaris.

No es tindran en compte els correus enviats amb data posterior al termini establert més amunt. 

En el cas que la devolució sigui per causes de responsabilitat del venedor (el producte està espatllat, no coincident amb el que vaig comprar, no és com es descriu al web www.3dtraca.com) el venedor assumirà les despeses associades a la devolució i serà qui s'encarregui de recollir el producte/es i canviar-los per altres o precedir a la devolució de l'import.

En el cas que la devolució sigui per causes sobre les que el venedor no és responsable o no té control (no m'agrada, l'he pensat millor i no ho vull, ja m'han regalat un o una errada en la compra per part de l'usuari) el client serà l'encarregat de fer la devolució dels productes i qui assumirà les despeses de la devolució.
El termini per a realitzar la devolució serà, com a màxim, de 14 dies naturals després de la recepció dels productes. En tot moment s'entén que el producte està en perfectes condicions i amb tots els seus embolcalls. Un cop rebuts els productes, el Venedor reemborsarà al client tots els pagaments rebuts, excepte les despeses d'enviament, en un termini no superior a 14 dies naturals i usant el mateix mitjà de pagament que el client va utilitzar per a la transacció de la seva compra.